tiistai 3. maaliskuuta 2009

Suora(sa)naista säästöä

Tajusin muutama kuukausi sitten, miten paljon halvemmalla voi saada meikkejä ja muita ihonhoitotuotteita brittiläisistä nettikaupoista. Tosin täytyy tunnustaa, että tämä löytö ei ole kosmetiikkalaskuani pienentänyt, sillä olen vain siirtynyt tilailemaan kalliimpien merkkien tuotteita. Kun kerta niin paljon halvemmalla saa.

Tilasin aiemmin Cliniquen liquid facial soapin ihon puhdistusaineeksi. Se raukka näytti niin yksinäiseltä vessan hyllyllä, joten pitihän sille tilata kaveri...Feelunique.comista tilasin sille seuralaiseksi saman merkin mild clarifying lotionin. Samassa tilauksessa tuli myös Diorin Diorshow Unlimited-ripsivärikin.

En ole muutamaan vuoteen käyttänyt muita kuin kalliimpien merkkien ripsivärejä. Mielestäni ei ole mitään järkeä ostaa mitään 15-20 euron "halpiksia" kun muutaman euron lisäämällä tai samaan hintaan saa ulkomailta laatukamaa. Muissa merkeissä en ole niin tarkka. Tosin taitaa seuraavat meikkiostoksetkin tulla nettikaupasta, joten tuskin sieltä mitään Maybellineä mukaan tarttuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti