tiistai 3. maaliskuuta 2009

Dermoshopin tilaus

Heh, tajusin just, että oon saanut viikon sisällä jo kolme pakettia:) Tilasin nimittäin uuden mustekasetin tulostimeen, ja se saapui eilen. Valitettavasti kasetissa on jotain vikaa, se suttaa vieläkin noin sadan kokeilutulostussivun jälkeen edelleen paperit...

Kolmas pakettini sisälsi vartalonhoitotuotteita. Ostan suurimman osan kosteusvoiteista ja pesuaineista Dermoshopin verkkokaupasta. Tuotteet ovat riittoisia, sopivat iholleni ja hinta on mitä miellyttävin. Huono puoli Dermoshopissa on se, että tilauksen on oltava vähintään 50 euroa. Joko pitää tilata paljon tuotteita kerralla tai saada tilaukseen mukaan muita ihmisiä. Itse jaan tilaukset yleensä yhdessä äitini kanssa. Näin summa pysyy kohtuullisena, ja ei tarvitse alkaa säätää muiden ihmisten tilauksia.Tällä kertaa paketista löytyi Voidesaippuaa, suihkugeeli E:tä, ihonhoitovoide E:tä keittiösaippuaa, kylmägeeliä ja energiavoide 35+ äidilleni. Tilaajalahjana sain vielä hammastahnaa, huulikiillon sekä muutamia shampoonäytepakkauksia.

Tuo Ihonhoitovoide E on ihan parasta vartalon kosteusvoidetta, jota olen ikinä kokeillut. Imeytyy nopeasti, ei tee ihosta tahmaista sekä saa ihon tuntumaan todella pehmeältä. Omaa kuivaa ihoani pitäsi jaksaa rasvailla jokaisen suihkukerran jälkeen, mutta ennen tuon rasvan löytämistä, se tahtoi jäädä. Kukapa haluaisi olla suihkun jälkeen tahmeampi kuin suihkuun mennessä. Ehdoton lempparini Dermosilin tuotteista.

Myös Suihkugeeli E on todella hyvää. Sitä ei tarvitse laittaa puolta desiä kerralla, pumppupullosta sitä ei voi vahingossa hulahtaa liikaa, se vaahtoaa, muttei liikaa. Lisäksi se huuhtoutuu hyvin iholta pois, vaikka sitä levittäisi kädellä iholle. Palmolivet sun muuten eivät tahdo huuhtoutua millään, jos niitä ei laita pesusieneen tms.

Voidesaippua on käsienpesufriikin pelastus, varsinkin jos käsienpesuaddiktion lisäksi omistaa erittäin kuivat kädet. Saippua on valmistettu kasviöljyistä.

Keittiösaippua on myös hyväksi havaittu. Kylmägeeli on kokeilussa. Laitan kylmägeeliä levottomiin jalkoihini, jos ne estävät nukkumisen. Jollain oudolla tavalla sen viilentävä vaikutus rahoittaa levottomat jalat...

Huulikiiltoa ehdin jo testailla, se maistui oudolta ja sävy (kupari) oli jotenkin outo. Hammastahnaa pitää jossain vaiheessa kokeilla.

Dermosilin hiustuotteisiin olen suhtaunut hieman skeptisesti. Olen niitä ihmisiä, jotka luottavat vain ja ainoastaan "kampaajatuotteisiin". Tosin tilaan nekin nykyään netistä. Pitäs ehkä rohkaistua kokeilemaan, tuskimpa ne hiukset kerrasta pilalle menee:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti