lauantai 3. tammikuuta 2009

Täydellisen lompakon metsästys

Tällä hetkellä lompakon virtaa hoitaa pari marimekon kukkaroa; keskikokoinen ja mini keskikoisen sisällä. Viritys on ollut hyvä ja käytännöllinen, kortit ja setelit ovat isossa ja kolikot voi sujauttaa pienempään. Valitettavasti yli viiden vuoden käytön jälkeen alkaa isomman kukkaron kangas rikkoontua ja lukitusmekanismi on jo pahasti löystynyt... Ei ole kiva keräillä kortteja Lindexin lattialta... Lisäksi korttien määrä alkaa olla jo aika hurja, joten oikeaa saa tovin etsiä pinosta.

Olen koittanut etsiä itselleni jotain "aikuisempaa" vaihtoehtoa eli jotain oikeaa lompakkoa. Tyylikäs, nahkainen tai ainakin jotain sinne päin, tasku, jossa kolikot pysyvät, paljon tilaa korteille, tiukat korttitaskut ja oikean kokoinen. Ei mikään jätti-iso, joka ei mahdu laukkuun, muttei mikään mihinkään. Haluamaani ei tahdo millään löytyä; milloin lompakko pitäsi sulkea vetoketjulla, joko kolikot tai setelit tippuvat lattialle tai sitten kortit eivät mahdu lompakkoon tai eivät pysy paikoillaan.

Tänään hiplailin Friis & Companyn kirkkaanpunaista lompakkoa, jolle olisi jäänyt hintaakin vain 11 euroa. Valitettavasti lompakko oli liian iso. En tahdo millään jaksaa ottaa laukkua ruokakauppareissuille mukaan, joten lompakon on mahduttava taskuun. Tai muuten käy niin, etten jaksa ottaa lompakkoa matkaan ja poikaystäväni joutuu maksamaan ostokset:)

Joten täydellisen lompakon etsintä jatkuu.

Millainen lompakko sinulta löytyy?

2 kommenttia:

  1. Ensiksikin täytyy mainita, että pikkusiskollani on aivan samanlainen marimekkopussukkaviritys rahapussina :) Mutta oikeanlaisen lompakon löytäminen ei todellakaan ole helppoa. Oma lompakkoni on tarpeeksi tilava, mahtuu kortit ja kolikot hyvin. Mutta se ei mahdu taskuuni. Joten joskus kauppareissulle otan mukaan pienempään pussukkaan vain tarpeelliset.

    VastaaPoista
  2. Xue: Mullakin on tapana keräillä lompakosta tarpeelliset kortit taskuun kauppareissulle tai jos vaan pitää ajaa autolla niin ajokortti taskuun. Siinä on vaan se vaarana, että kortit eivät päädy lompakkoon takaisin...

    VastaaPoista