lauantai 17. tammikuuta 2009

Ostamalla säästää.

Käytiin päivällä ostamassa mulle interistä footbalance-pohjalliset laskettelumonoihin ja muihin kenkiin. Ihmeellisen muotoiset jalkani eivät ole oikein asettuneet uusiin monoihini, joten täytyy kokeilla auttaisiko jalkani mukaan muotoilut pohjalliset ongelmaan.

Samalla reissulla käytiin hiplaamassa toisessa urheilukaupassa suksia. Olen koko syksyn ajan katsellut K2:n erästä naisten mallia sillä silmällä, mutta en ole raskinut ostaa. Kyseissä urheilukauppassa suksilla oli hintaa 249 euroa. Saksasta sukset saa 150 eurolla... Ongelmana on ollut, että 154 senttiä pitkiä suksia ei ole enää ollut myynnissä, joten täytyisi ottaa 159 cm.

No ajatus jätettiin hautumaan, kunnes kotiin tullessa aloin lukea sähköpostiini tulleita maileja, ja kerrankin aukaisin Conradin newsletterin ja MITÄ SIELLÄ LUKIKAAN. Kyseiset sukset JA side alkaen yhteensä 159 euroa. Ihan selvä merkki, että nyt on sukset tilattava:D Eikun selaamaan valikoimaa. Tiukan pohtimisen jälkeen päädyttiin poikakaverin kanssa tilamaan sukset poikaystävän suksiin menevällä siteella. Poikaystävälle menevien siteiden hinta on Suomessa 350 euroa. Nyt sukset ja kyseinen side maksoi yhteensä 339 euroa...

Eli käytännössä katsoen saatiin sukset mulle kaupanpäällisenä:DIhanuuteni ovat toisena vasemmalta eli 159 senttiä pitkät.

Nyt vaan odotellaan paketin saapumista. Postikulut ovat naurettavan halvat 25 euroa...

Kuvan lähde: Sport Conrad

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti