sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Leipäjuustoa kahvissa, parasta<3

Aah, loistava kevät/kesä päivä takana. Päivä vierähti eläinpuistossa käydessä, näin suden pentuja, orvon karhun pennun ja leikkisän jääkarhun. Illalla kävin vielä pyöräilemässä puistossa ja syöttämässä lintuja, joita tosin ruoka ei kiinnostanut. Missä ovat pullasorsat kun niitä kaivataan. Illan vielä kruunasi täydellinen herkku; leipäjuustoa kahvissa uitettuna.Leipäjuuston tulee nimen omaan olla LEIPÄJUUSTOA, ei juustoleipää. Juusto leipä on tavallista leipää, jonka päällä on juustoa.
Leipäjuuston tulee myös olla kotoisin Niemitalon juustolasta. Muut ovat mielestäni aivan liian suolaisia/pahoja, ja kieltäydyn ostamasta mitään sellaista, missä lukee juustoleipä pakkauksessa. Ja mielellään siis paikan myymälästä ostettua, jolloin sitä saa muovipussissa, ei mitään vakuumipakattua. Muovipussissa oleva on niin paljon tuoreemman makuista ja koostumus on aivan eri eli parempi.

Joskus pitäisi kyllä tehdä myös muuta kuin tuota kahvissa uitettua, kermassa haudutettu juusto kera hillojen (siis lakkojen) on myös aivan ihanaa:P

Maistuuko leipäjuusto? Jos maistuu, millaisessa muodossa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti